Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló

Eszközválasztó

Termékeink

Termékeink többéves kísérletezést követően érték el mostani formájukat, szakmai és a vásárlói visszajelzések alapján igyekszünk még többet kihozni belőlük. Minden általunk készített hordozónál maximálisan odafigyelünk a biztonságra és a hordozó-hordozott egészségére, kényelmére. Többféle táska közül is választhatsz, ezek bármelyikben olyan biztonságban hordozhatod mindennapjaidhoz nélkülözhetetlen holmijaidat, mint hordozóinkban gyermekedet.

Ha babáink egészségéről van szó, nem ismerünk kompromisszumot, így alapanyagaink kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekbarátságra, hiszen mind tudjuk, hogy Anya-Apa hátán utazva nincs finomabb a hurci vállpántjánál. A kendőktől kezdve, a felhasznált kellékanyagokon keresztül, az Öko-tex minűsítésű bélésig, mindent úgy válogattunk össze, hogy Neked a biztonság ne legyen kérdés, csak a kedvenc fazonodat és színedet kelljen kiválasztanod!

 

SweetBerry - Neked van már?

 

Formázott hordozóink

Mei Tai/Félcsatos

Használatát leginkább ülni tudástól ajánljuk, de mindenképp szükséges, hogy már stabilan tartsa magát gyermeked. Különféle (kötős, csatos, karikás) derékmegoldással is választhatod.

Csatos hordozó

Örökmozgó totyogóknak ajánljuk, akik még vágynak a testközelségre.

Onbu

Önállóan futkározó gyermekek hordozására ajánljuk, rövidebb távra.

Pod

Egy tradícionális koreai hordozóeszköz továbbgondolt változata. Az onbuhoz hasonlóan szintén nincs derékpántja, a vállpántja kendőből van.

Kiegészítők

Minden, amire a hordozón kívül szükséged lehet.

 

 

Anatómiailag formázott hordozóinkról bővebb leírást weboldalunkon találsz:

www.sweetberry.hu

Webáruház készítés