Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló

Történetünk

Történetünk

Fogarasi Mónika vagyok, a SweetBerry hordozók megálmodója. 

A hordozással a negyedik (kis korkülönbséggel harmadik) gyermekem, Benedek születésével ismerkedtem meg. A két kicsi mellé még jött egy pici, és rádöbbentem, hogy már valóban több a gyermekem, mint a szabad kezem - alkalmanként szükségem volt a kendő segítségére. Igazi hurcianyuvá legkisebbem, Boróka születésével váltam: 30. Hétre született korababa lévén, a testközelség létszükség volt számára - számunkra! - így igyekezve pótolni azt a közel két és fél hónapot, amit még egyként kellett volna töltenünk. Vele összebújva sodort el magával a hordozás szeretete véglegesen.

 

A szenvedély egy hosszú Little Frog kendővel kezdődött...

Egy ideig próbáltam eladni egyben, aztán megelégelve a várakozást úgy döntöttem, hogy karikást varrok belőle, hátha úgy kelendőbb lesz!

Nem sokkal később igényünk lett egy formázott hordozóra, de a kínálatot alaposan végigpróbálva sem találtam meg az igazit. Elkezdtem kísérletezni, és jelentkeztem egy hordozási tanácsadói képzésre, mivel úgy éreztem: a babahordozók készítése annyira komoly szakértelmet igényel, amihez nem elég a húszéves varrónői-varrodavezetői tapasztalatom. Közben sok barátot szereztem, akik támogatásával megszületett bennem a SweetBerry hurcik készítésének ötlete.

Minden hordozótípus hosszas kísérletezés, szakmai konzultációk és felhasználói visszajelzések eredménye, igyekszem mindenből kihozni a maximumot. Nem különben a felhasznált alapanyagokkal: a jelenlegi bélések, csatok, hevederek egy sor tesztelés eredményeként lettek állandó tartozékai a munkáimnak.

Újraindítottam a varrodámat, ipari varrógépeket vettem, és megbízhatóan dolgozó varrónőket kerestem, akik ki tudják szolgálni a maximális elvárásokat, hiszen ezekkel az anyagokkal nem könnyű dolgozni, és kiemelkedő fontosságú, hogy az elkészült termékek biztonságilag kifogásolhatatlanok legyenek.

Nem terveztem piacra lépni, nem volt stratégiám, üzleti tervem. Sordódtam, vitt előre a hordozás szeretete, az alkotni vágyás, hogy kényelmes, biztonságos, babának és anyának is a lehető legkevesebb kompromisszummal járó hordozóeszközöket készítsek, megfizethető áron. Igazi álomhurcikat.

Öt gyermekem van, akik közül négyen még igen kicsik; a nagylányom pedig szintén anyuka már. A SweetBerry-re hatodik gyermekemként tekintek.

Mivel a sajátjaim már súrolják a hordozós kor végét, ezért a továbbiakban Nektek szeretném megadni azt a biztonságot, szabadságot, közelséget, amit mi átélhettünk a babahordozás által.

Szeretettel, Fogarasi MóniOlvass tovább: https://www.sweetberry.hu/tortenetunk/

Webáruház készítés